Постійні сорти

Classic

Європейський світлий лагер — легке, питне, з нейтральним смаковим профілем пиво.
З чистим зерновим смаком, який може відчуватися як насолода через низьку гіркоту. Хмелевий смак середньо-слабкий, є відчутний квітково-трав'янистий післясмак.
Plato 12% | ABV 4.5° | IBU 18.

Смак: легкий, помірна гіркота, нейтральний солодовий смак.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Black

Чорне пиво або Schwarzbier — це пиво низового бродіння, відрізняється темно-коричневим кольором, шоколадно-кавовими нотами в букеті та невеликою міцністю. Вариться на основі смаженого ячменю. Найбільш легкотіле, збалансоване і м'яке з усіх типів «чорного» пива. Смак легкий, гірко-солодкий, помірно сухий з виразними нотками кави, шоколаду та смаженого солоду.
Plato 13% | ABV 4.6° | IBU 18.

Смак: легкий, гіркувато-солодкий, кавовий, шоколадний.

Найкраща температура: 8-10°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Pilsner 78

Легкий, освіжаючий та чистий смак, демонструє найкращі якості німецького та бельгійського солоду та хмелю. Хмелева гіркота помірна, але зберігається до післясмаку. Солодко-зерновий солодовий характер, із квітково-пряним відтінком підтримує хмелеву гіркоту. Пиво золотистого кольору з помірним хмелевим, квітково-пряним смаком.
Plato 13% | ABV 4.5° | IBU 19.

Смак: легкий, освіжаючий, помірна гіркота, квітково-пряний відтінок.

Найкраща температура: 6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Marzen

Нім. Märzen, Märzenbier — німецький бурштиновий лагер.
Чистий солодовий німецький смак, зі стриманою гіркотою та сухим фінішом, що пробуджує бажання зробити ковток і ще ковток... А завдяки благородному німецькому хмелю у запаху присутні трохи пряно квіткові та фруктові нотки.
Plato 13% | ABV| IBU 18.

Смак: початковий солодовий смак, легкий, солодкуватий і з помірним сухим фінішем та гіркуватістю в кінці.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Original

Цей світлий лагер має солодкуватий, хлібний, солодовий смак, з бісквітними нотками та округлим хмелевим фінішем. Більш щільне та насичене, ніж наші інші світлі лагери. Гіркота виражена, трявинисто-пряна, але не різка.
Plato 14% | ABV| IBU 17.

Смак: насичений, повнотілий, солодкуватий, з помірною гіркуватістю.

Найкраща температура: 6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, рис, хміль, дріжджі.

Premium

Світлий лагер, з додаванням натурального меду. Мед посилює повноту смаку та запаху. Дуже світле, легке пиво із солодовим смаковим профілем, дуже тонкими медовими нотками та гіркотою. Через низький вміст хмелю, дуже тонкий квітково-медовий аромат. Прийнято подавати дуже холодним.
Plato 12% | ABV 4.5° | IBU 16.

Смак: легкий, помірна гіркота, нейтральний солодовий смак, невеликий квітково-медовий смак.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі, мед.

Vienna

Європейський світлий лагер — легке, питне, з нейтральним смаковим профілем пиво. Має чистий зерновий смак, який може відчуватися як насолода через низьку гіркоту. Хмелевий смак середньо-слабкий, є відчутний квітково-трав'янистий післясмак.
Plato 13% | ABV 4.5° | IBU 18.

Смак: помірна гіркота, солодкуватий, бісквітно-хлібний, з присутністю карамельного та медового післясмаку.

Найкраща температура: 8°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі, мед.

Wheat

Пшеничне пиво, зварене з пшеничного та ячмінного солоду, за технологією низового бродіння. Пиво виходить каламутне, золотисто-молочного кольору, але на відміну від пшеничного пива верхового бродіння, немає яскраво вираженого смаку та запаху дріжджів. Легке, трохи солодкувате, хмелева гіркота ледь відчутна. Аромат досить виразний – дріжджовий, банановий, злегка солодкуватий.
Plato 13% | ABV| IBU 14.

Смак: легкий, пшеничний, ніжний, злегка солодкуватий, їли відчутна кислинка.

Найкраща температура: 6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, солод пшеничний, хміль, дріжджі.

Сезонні та експериментальні сорти

Сentzon

На створення цього сорту нас надихнула історія про Centzontotochtin або 400 п'яних кроликів — групу божеств із міфології ацтеків. Ну і звісно, 2 види американського хмелю, названих на честь божеств: Azacca та Pekko, які дають неповторний смак та запах.
У результаті вийшов свіжий, сухий, легкий лагер з помірною гіркотою та відтінками тропічних фруктів.
Plato 12% | ABV 4.5° | IBU 18.

Смак: свіжий, сухий, легка гірчинка, нотки тропічних фруктів у запаху та смаку

НАйкаща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Imba

Увібравши найкращі європейські традиції пивоваріння і вплив східної культури, народився наш імбирний лагер, або просто IMBA. Солод, рис та імбир, з'єднавшись, створили легкий, пікантний лагер, з імбирно-пряним присмаком. І звичайно ж, весь процес проходив під чітким наглядом панди-пивовара.
Plato 13% | ABV 4.5° | IBU 16.

Смак: освіжаючий, імбирно-пряні нотки.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі, рис, імбир.

Citra

Що буде, якщо додати під час кип'ятіння та на холодне охмелення американський хміль Сitra, названий одним із кількох хмелів крафтової революції США? Ви дійсно отримаєте літо у своєму келиху. Легке, соковите, освіжаюче, насичене фруктовими та квітковими нотками. Це пиво допоможе згадати теплі літні дні, навіть узимку.
Plato 12% | ABV 4.5° | IBU 18.

Смак: легкий, помірна гіркота, нейтральний солодовий смак з відтінками тропічних фруктів (грейпфрут, маракуйя, невеликі нотки цитрусу).

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Mona

Це 3 континенти, 4 пивні традиції, 4 країни, вікові пивні традиції та сучасність. Американський та австралійський хміль, бельгійський та німецький солод — усі ці традиції зустрілися в одному келиху пива МОНА. Можемо сміливо сказати, що пиво МОНА зібрало найкраще з трьох континентів, і його точно варто спробувати.
Plato 13% | ABV 4.5° | IBU 19.

Смак: свіжий, трохи солодкуватий, приємна гіркуватість, фруктові та квіткові нотки.

Найкраща температура: 6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Mosaic

Лагер, охмелений однойменним американським хмелем Mosaic. Так само, як і хміль Citra, названий хмелем крафтової революції у США. Завдяки холодному охмеленню, пиво має яскраво виражений, освіжаючий фруктово-квітковий запах і післясмак. Це пиво сподобається любителям класичного лагеру і поціновувачам добре охмеленого пива.
Plato 12% | ABV 4.5° | IBU 17.

Смак: освіжаючий, приємна гіркуватість, тропічні фрукти, квіткові та ананасові нотки.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

Queen's Vision

Експериментальний сорт, зварений з американського хмелю Idaho 7 та супер новинкою від Hopsteiner, хмелем Sultana.
В результаті у нас вийшло дуже ніжне та м'яке пиво з мінімальною гіркотою. Післясмак: тропічні фрукти, абрикос, папайя.
Це пиво сподобається любителям негіркого, легкого пива. І особливо дівчатам, адже вони часто віддають перевагу м'якому та ніжному смаку.
Plato 12% | ABV 4.5° | IBU 14.

Вкус: ніжный, легкий, з натяком на тропічні фрукти, папайя, абрикос.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.

American Wheat Lager

Світле, освіжаюче пиво має легку цитрусову пряність і характерний, світло-солом'яний колір, з легким зерновим, пряним пшеничним ароматам. Помірна хмелева гіркуватість. Завдяки додаванню листя кафрського лайма пиво набуває неповторного аромату.
Plato 13% | ABV 4.5° | IBU 16.

Смак: пшеничний, цитрусовий, пряний, легкий.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, солод пшеничний, хміль, цедра апельсина, лист лайма, коріандр, дріжджі.

Maverick Edition: Falconer's Flight | Strata

Перше в лінійці експериментальних сортів пива Maverick. Пиво зроблене з додаванням однойменних сортів хмелю Strata та блендом хмелів Falconer's Flight, який був розроблений та запатентований, щоб вшанувати пам'ять легенди пивоваріння Глена Гая Фальконера.
Plato 12% | ABV 4.5° IBU 18.

Смак: легке і сухе, з помірною гіркотою.

Найкраща температура: 4-6°C.

Склад: артезіанська вода, солод ячмінний, хміль, дріжджі.